Rådgiver Harald Hansen i Setesdal Bedriftshelsetjeneste. Foto: Geir Daasvatn

Setesdal Bedriftshelsetjeneste innbyr til spennende lederutviklingsprogram!

I januar er det oppstart på et nytt og spennende kurs fra Setesdal Bedriftshelsetjeneste – basis lederutviklingsprogram.

Dette er et praktisk og godt innrettet kurs mot bedriftene, med samling på kvelden én gang i måneden, fra januar til juni, med varighet på tre timer på hver samling.

God ledelse er en viktig forutsetning for å få til en effektiv og lønnsom drift, forebygge sykefravær og legge til rette for et godt arbeidsmiljø.

Mange førstelinjeledere og mellomledere mangler leder-kompetanse. Noen går kanskje fra rollen som kollega til rollen som sjef. Programmet er utviklet for bedrifter/virksomheter som ønsker å gi denne gruppen ledere mer kompetanse og trygghet i lederrollen.

Åpent for alle

Rådgiver Harald Hansen understreker at kurset er åpent for alle. Man trenger ikke være tilknyttet Setesdal Bedriftshelsetjeneste. Det passer for kommuner, bedrifter, om du er ny som leder, for butikkledere, avdelingsledere, tillitsvalgte og verneledere m.m.

Du kan lese mye mer om det spennende programmet, herunder påmeldingsfrist m.m., på hjemmesiden til Setesdal BHT: https://www.setesdal-bht.no/lederutviklingsprogram/

Les også informativ og god artikkel om Setesdal BHT i Setesdølen 4. januar 2024.

Del "Setesdal Bedriftshelsetjeneste innbyr til spennende lederutviklingsprogram!"